Με Καρυπίδη για τη νίκη

Αλλαγή σκηνικού είχαμε τις τελευταίες ώρες σχετικά  με την παραμονή του Σάββα Καρυπίδη στην τεχνική ηγεσία της Ζακύνθου. Ο 44χρονος τεχνικός παραμένει στο  «τιμόνι» της ομάδας, από το οποίο δεν έφυγε ποτέ, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στην «ΗΜΕΡΑ». Ο έλληνας τεχνικός θέλησε μιλώντας ο ίδιος στα μέσα ενημέρωσης να ξεκαθαρίσει το… τοπίο και να δώσει το σύνθημα ενός νέου ξεκινήματος. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Οι συνθήκες δεν ήταν καλές και το γνωρίζετε όλοι σας. Έπρεπε κάτι να γίνει να δραστηριοποιηθούν κάποιοι και να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί που θα βοηθούσαν την ομάδα. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από τη Ζάκυνθο. Είναι δυνατόν να αφήσω την ομάδα και να… πουλήσω τους παίκτες μου, τον κόσμο και τους ανθρώπους της διοίκησης που κάνουν τόσα για εμένα; Δε το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου και δε θα το κάνω ποτέ. Όλα όσα ακούστηκαν ήταν λάθος. Ποτέ δε θα πούλαγα… την ομάδα για να πάω σε κάποια άλλη. Έπρεπε όμως να «ταρακουνηθούν» κάποιοι και να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Πριν απ’ το ματς με τη Χερσόνησο κάναμε στο μισό πλαστικό προπόνηση. Η τρίτη στη βαθμολογία της Γ΄ εθνικής ομάδα και δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί. Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα; Οι παίκτες μου υποφέρουν από τραυματισμούς και μου λένε πως δεν αντέχουν άλλο. Τι πρέπει να κάνω; Να τινάξω την προσπάθεια στον αέρα;».
Και συνέχισε ο κ. Καρυπίδης: «Σε όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι παράγοντες της ομάδας ήταν δίπλα μας, όμως ήταν  μόνοι. Μόνο ο αγνός κόσμος μας  στηρίζει. Πρέπει να ενεργοποιηθούν άπαντες  στο νησί για να πάει μπροστά η  ομάδα. Οι παίκτες, ο κόσμος και η  διοίκηση έχουν φτάσει τη Ζάκυνθο  εδώ που την έχουν φτάσει. Είναι  κρίμα να τα γκρεμίσουν όλα από  αδιαφορία. Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι  το γήπεδο σε περίπου 10 ημέρες θα είναι  έτοιμο. Θα μπορούμε να προπονηθούμε και  να δίνουμε εκεί τους αγώνες μας. Ακόμη, θα υπάρξει ενίσχυση της ομάδας που  θα παλέψει μέχρι το τέλος».
Και κατέληξε ο 44χρονος τεχνικός: «Ο Σάββας Καρυπίδης δεν  έχει μάθει να εγκαταλείπει την προσπάθεια και μένει μέχρι το τέλος παλεύοντας με όλες του τις δυνάμεις για το σκοπό του. Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση  να αφήσω αυτά τα παιδιά, την ομάδα  και τον κόσμο της Ζακύνθου, για τίποτα. Ότι έκανα το έκανα  για το καλό της ομάδας. Ταλαιπωρήθηκα  από μια ίωση τέσσερις ημέρες όμως είμαι καλύτερα και από σήμερα θα είμαι στην προπόνηση. Έχω καθημερινή επαφή με το Γουσέτη για το πρόγραμμα  της προπόνησης. Το παιχνίδι με την  Κόρινθο θα είναι δύσκολο, όμως πρέπει να το κερδίσουμε. Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου που του ζητάμε να γεμίσει το γήπεδο του Γαϊτανίου και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη».
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Σάββα Καρυπίδη στην «ΗΜΕΡΑ»  χθες το απόγευμα. Ο νεαρός τεχνικός, σήμερα έχει προγραμματίσει προπόνηση  για τις 4 το απόγευμα στους Αμπελοκήπους. Για το ματς με την Κόρινθο δεν  υπολογίζει τους Τσάνη (τραυματίας), Μπάστα (τιμωρημένος), Μόσκαλ (τραυματίας), καθώς και τους Στρατομήτρο, Μπουζιάνο, Βυθούλκα Π., Βυθούλκα Ι. Τέλος, κανονικά υπολογίζει στο νεοφερμένο Λεφή.Τελευταία άρθρα