“Δίψα” για το… διπλό

Τις καλές της εμφανίσεις θα επιδιώξει να συνεχίσει η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ και με τον ΓΑΣ Πανηλειακό αύριο, στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου. Η ΑΓΕΖ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής θα ταξιδέψει μέχρι τον Πύργο, ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της με το νεοφώτιστο σύνολο του Πανηλειακού. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα θετικό, μετά και τη νίκη επί του Προμηθέα την περασμένη Κυριακή. Η ΑΓΕΖ έδειξε ότι έχει δυνατότητες σαν ομάδα. Η ΑΓΕΖ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού εκκρεμεί και η απόφαση της ΕΣΚΑΗ για τον ορισμό του αγώνα με τον Αχαιό, ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο, όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες ανέβαλλαν τη συνάντηση, δεδομένου ότι δεν κατάφερε να περάσει ακτοπλοϊκώς, λόγω των ισχυρών ανέμων, η φιλοξενούμενη ομάδα στη Ζάκυνθο.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, όμως σήμερα θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αυριανό αγώνα. Αμφίβολος την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό είναι ο Γιάννης Λυκούρεσης που λόγω μιας προσωπικής υποχρέωσης, ίσως να μην μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή, ενώ θα γίνουν προσπάθειες ούτως ώστε να βρεθεί στον Πύργο ο Θεοδώσης που είναι ταξίδι. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6.15 και η ΑΓΕΖ θα αναχωρήσει από το νησί με το μεσημεριανό δρομολόγιο.

***Ο αγώνας με τον Αχαιό σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Ητζ” θα οριστεί ή για τις 24 ή για τις 31 του μήνα. Η ΑΓΕΖ βέβαια έχει ζητήσει για πολλούς λόγους να διεξαχθεί στις 31.