Πρακτικές λύσεις Σαββατοκύριακου

Η Λούκα Κατσέλη δήλωσε προχθες πόσο σημαντική είναι η κρουαζιέρα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Δεν έχει άδικο. Η κρουαζιέρα είναι γενικότερα χρήσιμη.
Για παράδειγμα, στις δύσκολες σημερινές στιγμές, μια κρουαζιέρα θα μας βοηθούσε όλους να ξεχάσουμε. Ή, να στείλουμε σε κρουαζιέρα τους κυβερνώντες. Χωρίς εισιτήριο επιστροφής. Μπορεί να απέχουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές, όμως ένα τριήμερο χαλάρωσης και ξεκούρασης θα μπορούσε να ανανεώσει και να αναζωογονήσει κάθε επισκέπτη μας.
Ωστόσο, η πολυμορφία της ζακυνθινής φύσης, τα μοναδικά τοπία της και η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά προσφέρουν μαγευτικές διεξόδους ακόμη και μέσα στην καρδιά του χειμώνα για όλα τα γούστα. Σας αρέσει η θαλπωρή του τζακιού, το καλό φαγητό και οι βόλτες με το αυτοκίνητο;;; Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αφού η πεζοπορία, στα μονοπάτια των ορεινών, και το καλό φαγητό θα σας αποζημιώσουν.
Αν πάλι είστε αθλητικοί, αεικίνητοι, και ακούραστοι; Πηγαίνετε στα κλειστά γυμναστήρια του νησιού μας. Εκτός από την “φυσική” ομορφιά τους -το τοπίο που τα πλαισιώνει, πλούσιο σε φυτά και άνθη, θα σας θυμίσει καρτ ποστάλ της Ελβετίας – θα σας προσφέρουν και ένα πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ενέργεια που κρύβεται μέσα σας.
Και για εκείνους που είναι λάτρεις του ψαρέματος, τα νερά του χειμάρρου Αγίου Χαραλάμπους αλλά και του λιμανιού μας είναι πλούσια σε ψάρια και το ερασιτεχνικό ψάρεμα με καλάμι επιτρέπεται!!!