Πάλι τα φανάρια

Κυκλοφοριακά προβλήματα προκαλούνται τις τελευταίες μέρες στον “κόμβο” του Αγίου λαζάρου, εξαιτίας της “βλάβης” – διάλυσης στους φωτεινούς σηματοδότες.
Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που τα φανάρια στον κόμβο του Αγίου Λαζάρου βγαίνουν εκτός λειτουργίας!!!
Δεκάδες πολίτες επικοινώνησαν και με τους αρμοδίους πριν απευθυνθούν σε μας, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαν ανταπόκριση…
Όπως επισήμαναν, κατανοούν ότι μηχανήματα είναι και χαλάνε(;), αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει επί τόσες μέρες και να μην ενδιαφέρεται κανένας για την αποκατάσταση της βλάβης… Μάλλον θα χρωστάμε στο μάστορα!!!
Έτσι λοιπόν εξακολουθεί στο σημείο εκείνο η κυκλοφορία να διεξάγεται προβληματικά, οι οδηγοί να “περνάνε” με… κόκκινο πάμπολλες φορές και να κινδυνεύουν να συγκρουστούν με τα τροχοφόρα που έρχονται από κάθε κατεύθυνση και η κατάσταση έχει τρομοκρατήσει τους πάντες.
Και οι δικές μας απορίες πολλές και με νόημα:
1.Γιατί χάλασαν και πάλι τα φανάρια; Θέλημα θεού ή ανθρώπινο χέρι;
2.Τι ανάγκασε την εκτόξευση της δαπάνης συντήρησής τους απο τα 6.840€ το 2009 στα 25.000€ το 2010; Υπάρχει πρόβλεψη “επιδημίας” βλαβών για τη φετινή χρονιά;
3.Γιατί ο εργολάβος ενώ ο εργολάβος πήρε τη δημοπρασία στις 22 Δεκεμβρίου 2009 δεν έχει ακόμη εγκατασταθεί; Υπάρχει όρος στη σύμβαση που να λέει ότι θα πρέπει να είναι μη Ζακύνθιος;
4.Τι ενέργειες έχουν κάνει η Τεχνικές Υπηρεσίες και ο μηχανικός που έχει την επίβλεψη του θέματος;
5.Θα αφαιρεθούν απο την μηνιαία αποζημίωση οι μέρες που δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του;