Στη Διοικούσα Επιτροπή του ΞΕΕ η Χ. Τετράδη

Στη Διοικούσα Επιτροπή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκλέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, Χριστίνα Τετράδη, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα χθες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξης: Πρόεδρος ο Γιώργος Τσακίρης, Αντιπρόεδροι: Κώστας Λεβέντης, Ανδρέας Μεταξάς και Ανδρέας Φιορεντίνος, Οικονομικός Επόπτης ο Αλέξανδρος Βασιλικός και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι οι: Χριστίνα Τετράδη, Κώστας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πολλαλής και Γρηγόρης Τάσσιος.
Θα πρέπει ν΄ αναφερθεί ότι η Διοικούσα Επιτροπή είναι το ανώτερο όργανο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, αφού εκεί λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις για τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις. Παράλληλα, σε αυτή συμμετέχουν εννέα από τους τριαντά εννέα εκλεγμένους αντιπροσώπους των ξενοδόχων απ΄ όλη την Ελλάδα.
Μιλώντας στην “Ημέρα” η κ. Τετράδη αναφέρθηκε και στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, σημειώνοντας πως ο Σύλλογος Ξενοδόχων του Δήμου Λαγανά θα συμμετέχει σε αρκετές.
“Είναι βέβαιο ότι θα πάμε στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο, ενώ τον Μάρτιο θα επισκεφθούμε το Βερολίνο και την Μόσχα. Η οικονομική κρίση εξακολουθεί να επηρεάζει τις αγορές, ωστόσο εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να έρθει κόσμος στο νησί μας” τόνισε η κ. Τετράδη.
Εν τω μεταξύ, η ίδια υποστήριξε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν κάποιες επαφές με τη δημοτική αρχή Λαγανά, προκειμένου να μπουν σε μια σειρά διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, ωστόσο ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λαγανά περιμένει να δει τί θα γίνει, τελικά, με τα σχέδια της Κυβέρνησης για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας.
Αν τον προσεχή Οκτώβριο γίνουν εκλογές για έναν Δήμο, και όχι για έξι όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, τότε είναι σίγουρο ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν, επομένως προς το παρόν οι επιχειρηματίες κρατούν στάση αναμονής.