Στην καρδιά μου η Ζάκυνθος

Στη βραδινή εκπομπή της ΕΡΖ “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε τηλεφωνικώς ο εκ των προπονητών των τμημάτων της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Θαλής Θεοδωρίδης. Ο Θαλής που έχει πολλούς φίλους στη Ζάκυνθο και επισκέπτεται το νησί κάθε καλοκαίρι, αναφέρθηκε στο Christmas cup που έλαβε χώρα στο Λουτράκι πριν λίγες εβδομάδες, ενώ είχε και εκπρόσωπο από τη Ζάκυνθο, τη Δόξα Πηγαδακίων.
“Καταρχήν να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου και τις ευχές μου για υγεία και καλή δημιουργική χρονιά το 2010. Συμμετείχαμε για 3η χρονιά στο Τουρνουά Λουτρακίου. Είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά και αμφίρροπα. Η ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία λειτουργίας της. Μου έκανε εντύπωση ότι τα παιδιά διασκέδαζαν το παιχνίδι και το κλίμα είναι πολύ φιλικό. Συγχαρητήρια στο φίλο μου Αντρέα Γκούσκο για τη δουλειά που κάνει και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι” ήταν κάποια από τα λόγια του Θαλή.
Ο Θαλής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάσταση στην οποία επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ στη Ζάκυνθο έχει ανοίξει δίαυλο συνεργασίας με τις ακαδημίες του Απόλλωνα και τον Σπύρο Φιορεντίνο, όπως τόνισε ο Θεοδωρίδης, ενώ έχει κι άλλους “κατασκόπους” σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που “ανιχνεύουν” ανά πάσα στιγμή ταλέντα για τον δικέφαλο του Βορρά. Πάντως ο πάλαι ποτέ Αστέρας του Αγγερικού χαρακτήρισε τα Ζακυνθινόπουλα παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο, όμως πολλές φορές ανέφερε ότι το διαχειρίζονται λάθος, ή δεν πιστεύουν στις δυνατότητές τους.
Ο Θαλής δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Αγγερικό, την ομάδα στην οποία έπαιξε όταν πρωτοήρθε στο νησί. Μάλιστα έστειλε τους χαιρετισμούς του στον καλό του φίλο Κυριάκο Αντώνογλου, ο οποίος διανέμει μόνιμα στην Ολλανδία και εργάζεται στην ερασιτεχνική ομάδα της Ολύμπια.

*** Στο Christmas cup συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αστέρας, Κόρινθος, Κούδας, Άρσεναλ Κιάτου, Καλλιθέα, Δαβουρλής, Αριστέας Άργους, Δόξα Πηγαδακίων, ΑΟ Γιάννενα, Άτταλος, Εθνικός Μεσολογγίου, ΠΑΟ Λουτρακίου.