Μόνο ο Δήμος Λαγανά

Επί ένα μήνα διαφημίζεται και προβάλλεται με δικό του “παράθυρο” στα μοναδικά καταστήματα HARRODS του Λονδίνου, ο Δήμος Λαγανά.
Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και με την στόχευση τόσο ο Δήμος όσο και ολόκληρο το νησί μας να καταστούν ένας τόπος ελκυστικός και επιλέξιμος μιας ποιοτικότερης μερίδας Άγγλων επισκεπτών και όχι μόνο.
Την όλη διοργάνωση έχει η εταιρία C&L Media, που εκδίδει το περιοδικό “Greece 2010”, www.magazinegreece.com, με τη συμμετοχή διαφόρων νομαρχιών και του ΕΟΤ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός Δήμος από όλα τα Ιόνια Νησιά που προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση έχοντας πλάι του τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, το Ρέθυμνο, το Χανιά, το Λασίθι και τη Μεσσηνία. Ουδείς άλλος και καμιά Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση… Προφανώς γιατι στοχεύουν στα διπλωματικού τύπου “περίπτερα”!!!
Η προβολή και προώθηση γίνεται με έμπειρο προσωπικό, με DVD και φυλλάδια τα οποία έχει τυπώσει ο Δήμος Λαγανά, ενώ η τουριστική προβολή που ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου 2009 θα διαρκέσει έως και 26 Ιανουαρίου 2010.
Μέχρι χθες πολλά τα θετικά σχόλια των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στο ειδικό βιβλίο που υπάρχει στην έκθεση, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους γαι “την μικρή γωνιά της Ελλάδας μέσα στο Harrods” όπως χαρακτηριστικά γράφουν.