“Δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο”

Στην εκπομπή της ΕΡΖ “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος του Τσιλιβή Θοδωρής Πομώνης προχθές το βράδυ, με αφορμή την πολλή καλή πορεία της ομάδας του. Ο κ. Πομώνης ικανοποιημένος από την θέση στην οποία βρίσκεται το Τσιλιβή τόνισε ότι η ομάδα έχει καλό υλικό, στηρίχθηκε στα δικά της παιδιά και δεν φοβάται κανέναν. Η πεποίθηση του κ. Πομώνη είναι ότι το Τσιλιβή δεν έχει να χάσει τίποτα από κανέναν αγώνα που του παρουσιάζεται.
Ο Πρόεδρος του Τσιλιβή ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση φέτος βάδισε σε άλλα… μονομάτια, ενώ έγινε σωστός προγραμματισμός για τον οποίο όπως τόνισε βοήθησε ο Σπύρος Κλαυδιανός. Βέβαια ο κ. Πομώνης δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για την ελλειπή στήριξη του κόσμου. Μάλιστα επισήμανε αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Ότι δηλαδή τα εισιτήρια διατίθενται από την ΕΠΣ Ζακύνθου σε ποδοσφαιριστές του τοπικού μόλις 5 ευρώ.
Σε ερώτηση του συναδέλφου Τάσου Θεοδόση σχετικά με την ομάδα που άρεσε περισσότερο στον κ. Πομώνη, η απάντηση ήταν: “Η Εράνη έδειξε ότι ήθελε να κατεβάσει τη μπάλα και να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων”. Φυσικά ο Πρόεδρος του Τσιλιβή δεν δίστασε να επισημάνει τον… αγώνα που δίνουν οι παράγοντες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αφού αναζητούν οικονομικούς πόρους συνεχώς.

Έπεφταν κορμιά στην προπόνηση
Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε χθες στην προπόνηση του Τσιλιβή. Εικοσιοκτώ ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, ενώ στο τέλος ακολούθησε φιλικό δίτερμα. Ο Ανδρέας Ζουπάνος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά των ποδοσφαιριστών του, αφού διαπίστωσε πάθος, ένταση και κέφι από όλους.
Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν το δίτερμα στο τέλος, όπου πραγματικά έγινε… χαμός. Ο συναγωνισμός ομολογουμένως ήταν μεγάλος. Σήμερα το Τσιλιβή θα έχει ρεπό, ενώ αύριο θα γίνει κανονικά προπόνηση, όπως και την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ξενοφώντα.