Ο κύβος ερρίφθη

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναρτεμισιακού ο Διονύσης Μουζάκης. Ο “μποζόνος” όπως αποκαλείται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, χθες έλυσε τη τη συνεργασία με τους νεοφώτιστους, αφήνοντας την ομάδα με 7 βαθμούς στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα αίτια της αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού σύμφωνα με πληροφορίες της “Ητζ” υπόκεινται στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναρτεμισιακού στο Πρωτάθλημα, όμως η κυριότερη αφορμή της παραίτησης μπορεί να είναι και το αδύναμο (φετινό) υλικό, με το οποίο κλήθηκε να δουλέψει ο Μουζάκης από το καλοκαίρι.
Η αγωνιστικότητα, η πειθαρχία και ο καλός βαθμός φυσικής κατάστασης που μπορούσε να προσδώσει ο Μουζάκης στους παίκτες φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά για να τον κρατήσουν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μέχρι και το τέλος της περιόδου.
Ο Παναρτεμισιακός το καλοκαίρι “έχασε” τα δύο βασικά του στηρίγματα, τον Παναγιώτη Ραυτόπουλο και τον Γουίλι Κλάδη και αποτέλεσμα ήταν να μην αναπληρωθούν (επάξια) τα κενά που άφησαν οι προαναφερθέντες. Η διοίκηση φρόντισε να συμφωνήσει με έναν καλό προπονητή του τοπικού, όμως ο Μουζάκης δεν είναι μάγος, ούτε μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω με αυτούς τους παίκτες που βρήκε να δουλέψει. Χωρίς βέβαια να το αναφέρουμε υποτιμητικά για τα παιδιά του Παναρτεμισιακού, κάποια από αυτά δεν είχαν καν δελτίο μέχρι πρόσφατα, όπως επίσης δεν είχαν επίσημους αγώνες στα… πόδια τους, δεν διέθεταν εμπειρίες για να σηκώσουν το… βάρος που είχε η κατηγορία.
Χθες το βράδυ αναμενόταν να πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο. Οι άνθρωποι του Παναρτεμισιακού μελετούσαν την επόμενη μέρα του σωματείου, όπως και τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα… ηνία στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας. Τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στην “πιάτσα” είναι εκείνα των Τζαμαλή Αποστόλη και Νικολούτσου Σπύρου. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και πρόπερσι προπονητής και βρίσκεται κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Τζαμαλής πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Η συνέχεια είναι δύσκολη για τον Παναρτεμισιακό, ο οποίος φέτος φαίνεται ότι πλήρωσε και το υψηλού επίπεδο ανταγωνισμού της κατηγορίας.