Στην πρώτη γραμμή

Η είδηση ότι το ΚΤΕΛ του νησιού μας, στην παρούσα φάση, βρίσκεται στο κατώφλι υλοποίησης μίας σειράς δράσεων με ένα καινούργιο δρομολόγιο όπου συνδέει το νησί μας με τα Ιωάννινα και ακολούθως τη Θεσσαλονίκη, σαφώς και μας γέμισε χαρά.
Και αυτό διότι επάξια και δικαιωματικά, με εμπειρία λειτουργίας χρόνων, συνεχίζει να παρέχει με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα υπηρεσίες υπεραστικής επιβατικής συγκοινωνίας εντός και εκτός Ζακύνθου ικανοποιώντας τις ανάγκες της τοπικής, και όχι μόνο, κοινωνίας και αγοράς.
Είναι ένα εγχείρημα που θα πρέπει να στηριχθεί και να πετύχει όπως όλες οι άλλες δραστηριότητες διότι έχει μελετήσει τις ανάγκες του επιβατηγού κοινού στο οποίο απευθύνεται και λαμβάνει ειδικές δράσεις στην αντιμετώπιση των αναγκών τους έχοντας καθιερώσει ειδικά δρομολόγια κατά περίοδο και κατηγορία πελατών.
Καλύπτει ένα μεγάλο δίκτυο διαδρομών, με τρεις βασικούς άξονες Ζάκυνθος -Πάτρα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Ζάκυνθος – Θεσσαλονίκη, αλλά και τακτικές γραμμές για ολόκληρο το νησί.
Πάντα προσπαθεί να διαμορφώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με στόχο την ποιότητα προς τον πελάτη, για αυτό και είναι πρωτοπόρο όχι μόνο σε αυτά αλλά και σε θέματα ακρίβειας δρομολογίων, ασφάλειας, ενημέρωσης και βεβαίως συνθηκών άνεσης κατά την μεταφορά των επιβατών.
Στοχεύει στην συνεχή ανανέωση του στόλου του και αναζητά συνεχώς τις οργανωτικές και τεχνικές λύσεις οι οποίες θα παρέχουν στο επιβατικό κοινό εκείνο που επιθυμεί.
Παρακολουθεί συνεχώς και πειραματίζεται με τις νέες τεχνολογίες στην κατεύθυνση της υιοθέτησης των κατάλληλων και πλέον αποδοτικών τρόπων εκσυγχρονισμού του.
Μόνο με τέτοιες λογικές και δράσεις θα μπορέσουμε ως τόπος να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά ακόμη και στον ευαίσθητο τομέα των συγκοινωνιών.