Ποδαρικό με τον Αντώνη

Το πληροφορηθήκαμε από εγκυρότατη πηγή και σας το μεταφέρουμε ως υπαρκτό γεγονός που δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση! Το νησί μας θα επισκεφθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς για την κοπή της πίτας του Κόμματος. Μάλιστα, θα προηγηθεί κεκλεισμένων των θυρών -όπως το συνηθίζουν οι “γαλάζιοι”- συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, προκειμένου να φωνάξουν ο καθένας τα καλά τους αλλά και βαρυσήμαντη ομιλία σε οπαδούς και φίλους -είναι της μόδας οι φίλοι- στην οποία θα ακουστούν, μεν,… πολλά, αλλά θα τονωθεί το πληγωμένο ηθικό των πάντων.
Ξεκίνησαν, λοιπόν, να ράβονται κοστούμια μιας και αναμένεται να τον συνοδεύει πολυάριθμη ντόπια κομματική “κουστωδία” στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται ως συνήθως “βασιλικότεροι του βασιλέως” και αυτοί που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν φανατικοί υποστηρικτές της Ντόρας, αλλά μόλις είδαν να βουλιάζει το καράβι, πήδηξαν σαν τα ποντίκια! Όλοι αυτοί λοιπόν θέλουν με κάθε τρόπο να δείξουν στον Αντώνη Σαμαρά ότι είναι κοντά του και τον στηρίζουν!
Ελπίζουμε η μέρα να είναι ηλιόλουστη και ο νέος αρχηγός της Ν.Δ να έχει την ευκαιρία να σφίξει το χέρι σε καταστηματάρχες της περιοχής αλλά και σε πολλούς διερχόμενους πολίτες.
Αν και κάποιος από την “κουστωδία” -και από τους ευεργετημένους του κόμματος- έχει από τώρα ξεσαλώσει κυριολεκτικά και καταρτίζει λίστα για το που θα τον πάει.
Φανταστείτε να δούμε τον Πρόεδρο να τον τραβολογάνε κυριολεκτικά από το χέρι λέγοντάς του “εδώ να πάμε να χαιρετήσουμε, εκεί να πάμε να χαιρετήσουμε!”… διότι κάποια στιγμή ο ευγενής και καλοσυνάτος Αντώνης της Ν.Δ -έχοντας πάρει προφανώς και τις πληροφορίες του για τον ρόλο μερικών στη Ζάκυνθο- δεν θα αντέξει, θα τα πάρει στο κρανίο και θα αναφωνήσει ότι “Σας πληροφορώ ότι ξέρω να κάνω την δουλειά μου πολύ καλά και χωρίς υποδείξεις. Αφήστε με λοιπόν ήσυχο και επιτέλους … φύγετε από επάνω μου!”