Ήττα για ΖΑΟ από ΕΑΠ

Δεν μπόρεσε να απειλήσει την δυνατή ομάδα της ΕΑΠ ο ΖΑΟ χθες το απόγευμα στην Παναγούλα. Η Πατρινή ομάδα πήρε το “διπλό” στην Παναγούλα, ελέγχοντας τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που πήραν το πρώτο σετ με 25-21, έχοντας καλύτερες επιλογές από τον ΖΑΟ κυρίως στον επιθετικό τομέα. Στο 2ο σετ ο ΖΑΟ παρουσίασε ξανά νωθρό πρόσωπο και χωρίς καθαρό μυαλό πέτυχε μόλις 11 πόντους (25-11 για την ΕΑΠ).
Στο τρίτο σετ ο ΖΑΟ παρουσίασε καλύτερη εικόνα και με μεγάλη προσπάθεια ανέβηκε κάπως ψυχολογικά, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού η ΕΑΠ ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο τέλος, αφού κατέκτησε και το τελευταίο σετ με 25-14. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι κάποιες παίκτριες των γηπεδούχων αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών. Ο ΖΑΟ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το σύλλογο του Ξυλόκαστρου στην Παναγούλα και η νίκη είναι μονόδρομος για το Ζακυνθινό συγκρότημα.

Τα σετ του αγώνα ήταν: 21-25, 11-25, 25-22, 14-25


ΖΑΟ (Γρηγόρης Αβτζής): Κολπονδίνου Φαίη, Κολπονδίνου Άννα, Λάππου Ντάνα, Λυκούρεση Ηλέκτρα, Πλαρινού Εύη, Λεονταρίτη Μαρίνα, Μαμφρέδα Έλενα, Μπράτη Νίκη, Τζίμη Εύα.