Μονόδρομος η νίκη

Τα… ψέματα τελείωσαν για το Τσιλιβή και την Κυριακή στο γήπεδο του Πλάνου (3.00 μ.μ.) η ομάδα του Πλάνου θα υποδεχθεί τις Κροκεές Λακωνίας για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου – του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Το μεθαυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο του Τσιλιβή για το νέο έτος και ο Ανδρέας Ζουπάνος έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη διάθεσή του. Μονάχα ο Ουίλι Κλάδης, ο οποίος είναι ανέτοιμος θα είναι εκτός αποστολής, αφού έχασε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, λόγω άδειας που είχε πάρει. Επίσης ο Κόκας που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, είναι μεν καλύτερα, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να συμπεριληφθεί στα αρχικά πλάνα του έμπειρου τεχνικού.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Ζουπάνος στις πρόσφατες προπονήσεις είχε 25 άτομα στη διάθεσή του, ίσως για πρώτη φορά φέτος. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι περισσότεροι μέσα στην ομάδα έχουν καταλάβει ότι ο μεθαυριανός αγώνας είναι από αυτούς που αποκαλούμε “κλειδιά”. Για αυτό και το Τσιλιβή πιθανότατα θα παίξει με επιθετικούς προσανατολισμούς. Η διοίκηση απευθύνει έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με τη συμμετοχή του στο γήπεδο.

***Ετοιμάζει έμπειρη ενδεκάδα ο Ζουπάνος για τον αγώνα της Κυριακής. Ο αντίπαλος έχει υψηλό μέσο όρο ηλικίας και αυτό είναι κάτι που υπολογίζει ο τεχνικός του Τσιλιβή.


***Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας. Έτσι θα γίνει και το καθιερωμένο δίτερμα στο οποίο οι ποδοσφαιριστές θα ανεβάσουν… ταχύτητα.

***Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψηλοπαναγιώτης της ΕΠΣ Μεσσηνίας με βοηθούς τους Τουρλουμούση και Αλιφέρη.

***Το Τσιλιβή μεθαύριο θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιάννη Μαρίνο, ενώ έτοιμοι είναι και οι Κομιώτης, Ραυτόπουλος. Έτοιμος είναι και ο Δρόσος. Με λίγα λόγια το Τσιλιβή από τη μέση και μπροστά θα έχει όλα του τα… όπλα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 3.00 μ.μ.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Πλάνου
ΤΣΙΛΙΒΗ-ΚΡΟΚΕΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψηλοπαναγιώτης Κ., Μεσσηνίας
ΒΟΗΘΟΙ: Τουρλουμούσης Ν., Αλιφέρης Μ., Μεσσηνίας

ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοπονησιακό
ΖΑΒΛΑΝΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος-Μπεκερτζής, Πρέβεζας
ΒΟΗΘΟΙ: Γκαρτζονίκας, Σφονδίλη, Πρέβεζας

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Μεσσηνίας
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΞΕΝΟΦΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρηγορίου, Αρκαδίας
ΒΟΗΘΟΙ: Χασάπης Ι., Γεωργακόπουλος, Αρκαδίας

ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Γαργαλιάνων
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ-ΠΑΜΙΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλάρας Ελ., Κορίνθου
ΒΟΗΘΟΙ: Καλπακίδη, Κωνσταντόπουλος Π. Κορίνθου

ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Καμάρων
ΑΧΙΛ. ΚΑΜΑΡΩΝ-ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρατσιάτος Ν., Αργολίδας
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστόπουλος Αγ., Τσατσούλη Β., Αργολίδας

ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Πύργου
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΧΑΙΚΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος Γ. Κορίνθου
ΒΟΗΘΟΙ: Χρυσάνθου Β., Μαρίνης Α. Κορίνθου

ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Κεραμείων
ΛΕΙΒΑΘΩ-ΔΙΑΓ. ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πατρόπουλος Αθ., Αιτ/νιας
ΒΟΗΘΟΙ: Τσίκνας Ε., Μπουκουβάλας Ι. Αιτ/νιας

ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Λάππα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ-ΟΛΥΜΠ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος Ε., Αργολίδας
ΒΟΗΘΟΙ: Τόσκας Χ., Τσακαπάνης Σ. Αργολίδας