Κουραστικό Σαββατοκύριακο

Δύο παιχνίδια μέσα σε δύο ημέρες αναμένεται να δώσει η ΑΓΕΖ. Προχθές είχαμε αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑΗ (υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ στη σελ. 17), όμως το Ζακυνθινό συγκρότημα δεν αγωνίστηκε κι έτσι το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Αχαιό στο κλειστό της Παναγούλας (3.00 μ.μ.), ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Προμυθέα στο κλειστό γυμναστήριο “Τόφαλος” (1 μ.μ.)
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα θετικό, μετά και τη νίκη επί του δυνατού Γλαύκου, η οποία και είχε επιτευχθεί πριν την διακοπή του Πρωταθλήματος. Οι παίκτες της ΑΓΕΖ επέστρεψαν από αρχές της εβδομάδας (Δευτέρα) στις προπονήσεις ξανά, ενώ την περίοδο των εορτών έγινε προσπάθεια, έτσι ώστε να δουλέψει η ομάδα περισσότερο με περισσότερες προπονήσεις, συγκριτικά με άλλες σαιζόν – τέτοια περίοδο.
Στην ΑΓΕΖ επικρατεί θετικό κλίμα και ο τεχνικός Γιάννης Στάθης δείχνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι παίκτες του το τελευταίο διάστημα. Έτσι η Ζακυνθινή ομάδα θα υποδεχθεί τον Αχαιό μεθαύριο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Η ΑΓΕΖ πραγματοποίησε τη Δευτέρα προπόνηση, την Τρίτη είχε ρεπό, ενώ σήμερα θα υπάρξει άλλη μια προπόνηση. Επίσης τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι θα γίνει αύριο Παρασκευή. Στο… οπλοστάσιο της ΑΓΕΖ έχει προστεθεί και ο Κώστας Μάργαρης, ο οποίος έχει πάρει άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί. Στον αγωνιστικό τομέα δεν υπάρχουν προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τη δύσκολη συνέχεια.
Το Σάββατο θα διεξαχθεί και ο αγώνας των παίδων της ΑΓΕΖ. Οι νεαροί του Αντώνη Ακτύπη θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Γλαύκο στην Παναγούλα (12.30)