Γυρίζουμε μήνες πίσω…

Καυστικότατος… ήταν ο προπονητής της Ζακύνθου, Σάββας Καρυπίδης, σε δηλώσεις του χθες το βράδυ στην «ΗΜΕΡΑ», σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την κατάσταση του γηπέδου, το οποίο έκλεισε (άγνωστο για πόσο) και η ομάδα δε μπορεί να το χρησιμοποιεί. Ο τεχνικός του ΑΠΣ προβληματισμένος με το γεγονός ότι η ομάδα θα κληθεί να προπονείται στο πλαστικό των Αμπελοκήπων και μάλιστα να μην κάνει τις προπονήσεις άνετα αφού υπάρχουν ομάδες τοπικού που προπονούνται στο ίδιο γήπεδο, δήλωσε: «Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Αντί κάποιοι να βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας, τη δυσκολεύουν. Γίνονται τροχοπέδη σε μια ομάδα που προσπαθεί μήνες τώρα να δημιουργήσει κάτι καλό κι έχει καταφέρει πολλά. Θέλουν αυτή η ομάδα να προχωρήσει ή όχι ; Αν δε θέλουν να βγουν να το πουν. Έχουμε κάθε Κυριακή έναν αντίπαλο δύσκολο να αντιμετωπίσουμε, όμως έχουμε και εσωτερικούς εχθρούς. Είναι αδιανόητο να μας γυρίζουν στο μήνα Σεπτέμβριο. Γιατί εκεί γυρίζουμε τώρα, απ’ τη στιγμή που επιστρέψαμε προπονήσεις στο πλαστικό. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία αφού ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος κι εμείς αντί να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και στις μετεγγραφές, επιστρέφουμε στην αρχή. Δεν γίνονται έτσι οι ομάδες. Πρέπει να συνεργαστούν όλοι για να φτάσει ψηλά μια ομάδα. Η Ζάκυνθος βρίσκεται εδώ και μήνες σε τροχιά ανόδου και τώρα μας βάζουν… τρικλοποδιές. Είναι κρίμα».
Συνεχίζοντας, ζητήσαμε απ’ τον κ. Καρυπίδη να αναφερθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Χερσόνησο της Κρήτης. Ο έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Παίζουμε με μια ομάδα που πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Διαθέτει μαζί με το Βύζα Μεγάρων την καλύτερη άμυνα με μόλις 9 γκολ παθητικό. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική του αγώνα, όμως οι συνθήκες δουλειάς μας είναι δύσκολες. Η Ζάκυνθος παίζει παντού για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στην Κρήτη. Θα πάμε να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε το παιχνίδι. Διαθέτουμε κι εμείς πολλή καλή ομάδα, γνωρίζουμε κάποια τρωτά σημεία που έχει ο αντίπαλος κι εκεί θα προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε».
Αυτά λίγο – πολύ ανέφερε ο Σάββας Καρυπίδης χθες το βράδυ, ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για μετεγγραφικά ο έλληνας τεχνικός δεν ανέφερε κουβέντα, όμως τόνισε απλά: «Σίγουρα θα ενισχυθούμε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν τελειώσει τα πάντα».
Τέλος, για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζονται οι Μαρίνος και Χατζηαντωνίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν από μία αγωνιστική για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν.Τελευταία άρθρα