Χαλάρωμα με Φλόγα

Σε φιλικό παιχνίδι με τη Φλόγα Κυψέλης αναμετρήθηκε το Τσιλιβή χθες στο γήπεδο του Πλάνου. Ο Ανδρέας Ζουπάνος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Βέβαια δεν τους άφησε καθόλου να χαλαρώσουν, αφού έδινε συνεχώς εντολές και οδηγίες για να δουν το φιλικό σαν αγγαρεία. Άλλωστε το παιχνίδι με τις Κροκεές πλησιάζει και ο αντίπαλος θα κατέβει στο νησί για το θετικό αποτέλεσμα.
Πάντως χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες και δοκιμάστηκαν αρκετά σχήματα. Στο χθεσινό φιλικό (8-2 επικράτησε το Τσιλιβή) χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Αλέξης Κομιώτης, Παναγιώτης Δρόσος, Παναγιώτης Ραυτόπουλος, όπως και ο Λάμπρος Κόκας που υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι.
Αντίθετα απουσίαζαν οι Ο. Κλάδης, Χ. Μάργαρης, Ν. Λιβέρης (προσωπικοί λόγοι), ενώ προληπτικά δεν πήρε μέρος ο Δ. Σοφός που ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις.

*** Δύο πανέμορφα τέρματα σημείωσε ο Φίλιππος Κρεζίας στο χθεσινό φιλικό με τη Φλόγα. Συνολικά πέτυχε 3 ο επιθετικός του Τσιλιβή, όμως τα 2 ήταν εξαιρετικά με γυριστό σουτ – σαν ψαλίδι.


***Σήμερα αναμένεται να οριστούν οι διαιτητές του αγώνα με τις Κροκεές.

***Ποδοσφαιριστές του Τσιλιβή βρέθηκαν προχθές στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ζακύνθου με τον ΠΑΟ Ρουφ.