ΖΑΚΥΝΘΟΣ, 31/7/2010

“Φουλάρει” για “διπλό” στην Πάτρα

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Μαρτίου 2010
Συντάκτης: Κώστας Μάργαρης
Θεματική κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανεβασμένη κατά πολύ είναι η ΑΓΕΖ μετά και την ευρεία νίκη επί των Αραχωβίτικων το Σάββατο. Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες το Ζακυνθινό συγκρότημα πήρε αυτό που ήθελε συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Ο κόουτς της ΑΓΕΖ Γιάννης Στάθης έδωσε χρόνο στα νέα παιδιά, τα οποία και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Κάτι τέτοιο δήλωσε ο τεχνικός της ΑΓΕΖ στην εκπομπή της ΕΡΖ “Τρίτο Ημίχρονο” τη Δευτέρα το βράδυ: “Πρέπει όλα τα παιδιά να έχουν εμπειρίες. Έχω δουλέψει σε πολλές ομάδες, όμως με τη συγκεκριμένη έχω “δεθεί”, αφού πάνω από όλα οι παίκτες μου αξίζουν σαν άνθρωποι” ήταν κάποια από τα λόγια του κ. Στάθη. Ο κ. Στάθης δε δίστασε να εκφραστεί με εγκωμιαστικά σχόλια στην ομάδα της Αχαγιάς που επικράτησε του Προμηθέα τη Δευτέρα, ενώ τη χαρακτήρισε ομάδα εξαιρετικά υπολογίσιμη.
Σήμερα το βράδυ η ΑΓΕΖ έχει προπόνηση στο κλειστό της Παναγούλας και θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή. Στην ΑΓΕΖ περισσότερο νιώθουν ανασφάλεια σκεπτόμενοι τον αγώνα με την Αχαγιά, παρά αυτό με την Παναχαϊκή, καθώς κόντρα στις πρωτοπόρες ομάδες το Ζακυνθινό σύνολο έχει δείξει χαρακτήρα, πάθος και ψυχικό σθένος.
Στο… ιατρικό δελτίο της ΑΓΕΖ βρίσκονται οι Διονύσης Μπονίκος και Νίκος Κλάδης που υπέστησαν διαστρέμματα παραμονές του αγώνα της Κυριακής. Έτσι τώρα ακολουθούν διαδικασία με φυσικοθεραπείες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι το Σάββατο. Το καλό στην ΑΓΕΖ είναι ότι οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη πλέον στον προπονητή τους, ο οποίος είναι έτοιμος να τους στηρίξει και να τους προφυλάξει από οποιαδήποτε… αναποδιά.

Κοινοποιήστε / αποθηκεύστε αυτό το άρθρο:

  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Live
  • MySpace
  • Reddit
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz