ΖΑΚΥΝΘΟΣ, 9/2/2010

Συγκινημένος ο Περιφερειάρχης για την αποχώρησή του

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Νοεμβρίου 2009
Συντάκτης: Ημέρα τση Ζάκυθος
Θεματική κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, Σωτήρης Βόσδου, στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του, την οποία απευθύνει σε όλους τους Επτανήσιους, με αφομή την αποχώρησή του, λόγω της αλλαγής του πολιτικού σκηνικού της χώρας, με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Στη λιτή επιστολή του, ο κ. Βόσδου επισημαίνει τα κάτωθι:
“Με την αποδοχή της υποβληθείσας παραίτησης μου, ολοκληρώνεται η θητεία μου ως Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών.
Με την αναχώρηση μου, θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Περιφέρειας για τη συνεργασία, για την επισήμανση και υπόδειξη θεμάτων και προτάσεων, αλλά και για τη φιλοξενία τους. Τα πέντε χρόνια και οι επτά μήνες της θητείας μου είναι πλήρη από εμπειρίες και μοναδικές στιγμές. Πάντοτε, δε, είχα την αίσθηση ότι βρίσκομαι κοντά σε δικούς μου ανθρώπους και οικείο περιβάλλον.
Σας διαβεβαιώνω ότι, στο μέλλον, θα είμαι τακτικός επισκέπτης των υπέροχων νησιών μας και το ενδιαφέρον μου θα είναι αμείωτο για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.
Εξ’ αιτίας της δικής σας συμπεριφοράς και ζεστασιάς, νιώθω, πλέον, ένας από εσάς”.

Κοινοποιήστε / αποθηκεύστε αυτό το άρθρο:

  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Live
  • MySpace
  • Reddit
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz